Iskustva pacijenata

Neka vas inspirišu priče koje sam život priča.

Stotine hiljada ljudi širom sveta danas živi sa hroničnom bolešću bubrega. Svaka osoba ima svoju jedinstvenu priču. Zamolili smo neke od svojih pacijenata sa naročito inspirativnim pričama da ih podele sa nama. Neki od njih su na hemodijalizi, neki primaju terapiju kod kuće, a neki su imali transplantaciju bubrega. Ono što im je svima zajedničko je to što su prevazišli izazove i prepreke i žive punim i aktivnim životima.

Dijaliza u NephroCare centru

Saznajte više o osećanjima naših pacijenata kada su prvi put saznali da će morati da budu na dijalizi i kako su doživeli lečenje u NephroCare centrima.

Hobiji

Hronična bolest bubrega i potrebna dijaliza donose brojne promene. Naši pacijenti dele svoje priče o tome kako su naučili da savladaju ove promene i kako unapređuju i održavaju kvalitet svakodnevnog života.

Putovanja

Obavezna dijaliza tri puta nedeljno ne predstavlja kraj putovanjima u inostranstvo i za praznike. Možete da nastavite da uživate u aktivnom životu, da posećujete nova mesta ili da se jednostavno opuštate na suncu! U ovom odeljku prikupili smo neke priče sa odmora naših pacijenata koji su podelili svoja iskustva sa nama i opisali kako su mogli da uživaju na odmorima uz podršku koju pruža NephroCare.

Transplantacija

Dobijanje bubrega od davaoca organa je uzbudljiv događaj za osobe koje se odluče za transplantaciju. Potrebno je da se poklopi puno faktora da bi zaista došlo do transplantacije, a čekanje u nekim trenucima može biti frustrirajuće. Bez obzira na male šanse, neki pacijenti uspeju da dobiju novi bubreg i mogu da žive bez redovnih tretmana dijalize. Ovo su neke od njihovih neverovatnih priča.

Povezane teme
Kolaž sa časopisima „NephroCare for me“
Patient magazine

NephroCare for me is the patient magazine of NephroCare.

Kao pacijent na dijalizi imate važnu ulogu u svojoj brizi. U ovom odeljku pronaći ćete pomoć i savete.