O nama

Nurse and patient during dialysis treatment
Fresenius Medical Care – Tržišni lider iza kompanije NephroCare

Fresenius Medical Care je vodeći svetski lider proizvoda i usluga za pacijente sa hroničnom bubrežnom insuficijencijom.

Već više od 25 godina Fresenius Medical Care uspostavlja standarde u lečenju bubrežnih oboljenja, delujući na svim nivoima lečenja. Kao proizvođač kompletnog asortimana proizvoda za dijalizu, kao i pružalac usluga,

Fresenius Medical Care posvećen je poboljšanju života pacijenata, stvarajući budućnost vrednu življenja i pružajući najviši kvalitet najsavremenijeg lečenja bubrežnih bolesnika.

Fresenius Medical Care www.freseniusmedicalcare.com

NephroCare

NephroCare je deo kompanije Fresenius Medical Care zadužen za pružanje nege. Mi obezbeđujemo usluge u dijaliznim centrima u oko 50 zemalja širom sveta.

Prvi centar otvoren je 1994. Danas Fresenius Medical Care obezbeđuje negu za više od 332.000 pacijenata u preko 4.000 dijaliznih centara. Ovaj ogroman rast rezultat je velikog i trajnog ulaganja u najsavremenije centre i tehnologije.

NephroCare je opredeljen za savršenstvo i rezultat toga je sveobuhvatni poslovni model koji nas navodi da blisko sarađujemo sa zdravstvenim sistemima sa ciljem da se obezbedi pristupačna nega, sada i ubuduće, za maksimalni mogući broj pacijenata