Pacijenti na HD

NephroCare centar za dijalizu u Antaliji
Putovanja za pacijente na HD

Naš NephroCare centar za dijalizu u Antaliji. 

Kada odlučite da krenete i kada budete znali gde želite da otputujete , razgovarajte sa svojim NephroCare timom. Oni će vam pomoći da uskladite sve u vezi sa turističkom dijalizom i pomoći će vam oko svih formalnosti. 

Šta god odlučite da posetite, lečenje mora da pokriva pružalac zdravstvenog osiguranja. Ako ostajete u svojoj zemlji, u pitanju je samo popunjavanje neophodnih obrazaca, pa nećete morati da brinete ni o čemu. NephroCare tim iz vašeg centra rado će vam dati savete.

Situacija je slična ako ste građanin Evrope koji putuje u okviru EU, iako možda bude nekih dodatnih formalnosti, npr. obrazaca za popunjavanje. NephroCare tim vam i u tome može pomoći.

Ako putujete dalje u inostranstvo, moraćete da proverite kod svog pružaoca usluga zdravstvene zaštite ili zdravstvenog osiguranja određenu proceduru za plaćanje i nadoknadu za zemlju koju želite da posetite.

Kada rešite te formalnosti, ništa vas više ne sprečava. Krenite i uživajte! Ako želite da proverite da li u blizini potencijalne destinacije postoji NephroCare centar, pogledajte naše dijalizne centre. 

Pronalaženje klinike

Krenimo!

  • Razgovarajte sa svojim NephroCare timom i izaberite pogodnu destinaciju.
  • Pitajte svog pružaoca usluga zdravstvene zaštite ili zdravstvenog osiguranja o nadoknadi.
  • Rezervišite ranije.
  • Opustite se – u dobrim ste rukama!