Održivost

Nurse holding tablet

Broj pacijenata na dijalizi stalno raste izazivajući održivost zdravstvenih sistema koji se brinu o njima.

Pitanje je kako NephroCare može doprineti održivosti zdravstvene zaštite?

Težimo stalnom poboljšanju medicinskih ishoda, uz istovremeno efikasno korišćenje resursa. Da bismo to postigli, primenjujemo holistički Sistem vrednosti kompanije Nephrocare. Sistem vrednosti kompanije NephroCare predstavlja naše rešenje za uravnoteženje standardizovanih procesa i lokalnih zahteva za holističkim i potpuno međusobno povezanim sistemima lečenja bolesti bubrega.

Svesni smo svoje društvene odgovornosti prema zaposlenima, pacijentima, akcionarima i društvu u celini.

  • Mi osnažujemo osoblje kroz radno okruženje puno saradnje, uključujući i zaposlene u organizacionom i radnom odlučivanju, omogućavajući stalni stručni i društveni razvoj.
  • Mi takođe radimo da bismo pružili odgovarajuću bubrežnu negu za svakog pacijenta korišćenjem naprednih tehnologija za omogućavanje najboljih terapija, dok odvajamo vreme i za slušanje onoga što pacijenti imaju da kažu, tumačeći njihove potrebe i radeći ono što je najbolje za njih – npr. radimo sve što možemo kako bi se maksimalno povećala njihova pogodnost za transplantaciju.

U svim NephroCare centrima za dijalizu težimo ka tome da radimo na ekološki prihvatljiv način da bismo smanjili opterećenje dijalize na okolinu. Od 2009. postigli smo ogromno ukupno smanjenje stvaranja otpada i potrošnje vode u NephroCare centrima.

Za više informacija o našem zalaganju za održivost molim vas kliknite ovde.

Povezane teme

Ispunite obavezu kompanije Fresenius Medical Care da stvori budućnost vrednu življenja za bubrežne bolesnike

Misija i vizija, međunarodna mreža/mogućnosti i vrednosti kompanije za pružanje nege NephroCare u okviru kompanije Fresenius Medical Care.