NephroCare koristi kolačiće na ovoj veb stranici kako bi poboljšao korisničko iskustvo i pružio najbolju moguću uslugu. Ukoliko nastavite da pretražujete veb lokaciju, slažete se sa našom upotrebom kolačića. Za detalje pogledajte našu politiku privatnosti.

Nemačka

Najbolje od Nemačke

Savezna Republika Nemačka je zemlja širokih shvatanja koja je podeljena između tradicije i savremenosti. Sa 82 miliona stanovnika, Nemačka je zemlja sa najvećim brojem stanovnika u Evropskoj Uniji. Ona nudi širok spektar aktivnosti za slobodno vreme i rekreaciju, a u njoj se nalazi i bezbroj kulinarskih zadovoljstava. Pridružite nam se u razgledanju glavnih atrakcija Nemačke i zadovoljite svoj apetit za ovom fascinantnom zemljom. Idemo!

Berlin vredi posetiti

Sa bezbroj znamenitosti koje treba videti, saveznu prestonicu uvek vredi posetiti. Prošetajte duž Krufirštendama, posetite svetski poznate muzeje ili istražite grad brodom na Špreji. Par znamenitosti Berlina koje ne smete propustiti su Brandenburška kapija i Aleksandrov trg, koji se nalazi na saobraćajnici između istočnih i zapadnih strana grada i jedan je od najzanimljivijih gradskih okruga i glavno transportno čvorište. Kada je grad bio podeljen na Zapadni i Istočni Berlin, Aleksandrov trg je bio najvažniji gradski trg u Nemačkojdemokratskoj Republici.

Savet za članove: Legendarni Aleksandrov trg se nalazi na samo 20 minuta vožnje tramvajem od Berlinskog Weißensee centra za dijalizu.

Da li želite pogled na Berlin od 360 °? Onda morate da posetite čuveni TV toranj, najvišu zgradu u Nemačkoj. Sa takozvanog panoramskog nivoa, uživaćete u najboljem pogledu koji grad ima da ponudi. Unutrašnji restoran dva puta na sat okreće pun krug, što njegovim posetiocima pruža zadivljujući pogled na stari i novi deo prestonice i njene veličanstvene znamenitosti.

Minhen poručuje „Dobar dan“

Minhen objedinjuje život u velikom gradu sa zapanjujućim prirodnim okruženjem I Bavarskim načinom života. Najpoznatije obeležje ovog grada je, bez sumnje Fraukenkirhe (Bogorodičina crkva), mada je to samo jedna od mnogih atrakcija koje užurbani gradski centar ima da ponudi. Takođe, vredi posetiti i impresivni neo-gotički Neues Rathaus (Novu većnicu) na centralno smeštenom Marijinom trgu, živahnu otvorenu tržnicu poznatu kao Viktualienmarkt, prelepi Nimfenburg zamak i njegove vrtove, Alianz stadion u severnom delu grada i bezbroj muzeja visokog kvaliteta.

Tokom leta, Olimpijski centar, Engleski vrt I mnogo prirodnih jezera u ovoj oblasti privlače stanovnike i posetioce da ih posete i da se opuste. Bašte pivnica raštrkane širom Minhena i u njegovoj blizini su savršena mesta za uživanje u dodiru sa bavarskom tradicijom i u opuštajućoj atmosferi na otvorenom.

Oktoberfest – tradicija Minhena

Ako putujete u Minhen, ne propustite najpoznatiji svetski festival: Oktoberfest. 20. Septembra 2014. godine počinje 181. Oktoberfest na livadi Theresienwiese. Buran i šareni festival nudi ponešto za sve uzraste. Deca uživaju u raznim vožnjama, dok su perece i pivo najpoznatije kulinarske atrakcije. Tih dana se vraća tradicionalna nošnja i videćete mnogo žena koje nose tradicionalnu žensku odeću (dirndl) i muškaraca koje nose nacionalne kožne pantalone. Javni transport u Minhenu je odličan. Iz NephroCare centra za dijalizu, veoma brzo ćete doći do centra grada uz pomoć Es-železnice, gradske mreže prigradskih vozova. Putovanje na aerodrom je takođe jednostavno uz pomoć Es-železnice. Posetite Minhen i doživite kosmopolitski grad.

Hamburg – spoj tradicionalnog i modernog

Bilo da želite da istražite tradicionalnu luku, posetite inspirativni muzej ili jednostavno uživate u autentičnoj kulturi, Hamburg je mesto za to. Ono što ne smete propustiti u Hamburgu je riblja pijaca. Svake nedelje ujutru od 5.00 h – 9.30 h, tradicionalna pijaca radi punom Snago  – kao što radi od kada je otvorena 1703. godine.

Speicherstadt, ili okrug sa skladištima je ikona Hamburga i jedna od najvećih atrakcija grada. Skladišta su izgrađena na gomilama hrastove građe i oblast presecaju kanali kojima se brodovi kreću tokom plime.

Vreme za šetnju

Jungfernstieg stanica je idealno mesto za šetnju i uživanje u vodi Binenalster jezera. Kupoholičari će se osećati kod kuće na trgovačkim ulicama, dok oni koji vole noćni život i novotarije treba da se upute u Hamburšku Reeperbahn. Okrug St. Pauli vrvi od barova, pabova i drag kvin nastupa, i svako treba sam da proveri šta se nalazi u ponudi. NephroCare centar za dijalizu u Hamburg – Barmbeku je centralno smešten pored idiličnog Hamburškog gradskog parka. Do centra se lako stiže kratkom vožnjom od aerodroma koji je, uzgred, direktno povezan sa Hamburškom centralnom stanicom putem Es-železnice.

Turistička dijaliza u toku vašeg odmora u Nemačkoj – NephroCare vam to omogućava.

Planirate boravak u Nemačkoj? Onda iskoristite našu mrežu centara. Tu smo za vas kada i gde vam je potrebno! Da biste rezervisali mesto za dijalizu dok ste na odmoru, jednostavno pozovite centar, kontaktirajte nas putem e- pošte ili potražite pomoć od medicinskog tima. Našem visokokvalifikovanom osoblju će biti drago da vam ponudi svoju negu i stručnost tokom vašeg boravka. Ostavite svakodnevni život i provedite vreme u otkrivanju novih okruženja. Uživajte u odmoru uz podršku i negu kompanije NephroCare. Radujemo se susretu sa vama!

Povezane teme

Dijalizni centri u Nemačkoj.

Detaljne informacije o modalitetima koji su u ponudi i radno vreme NephroCare centara za dijalizu.