NephroCare koristi kolačiće na ovoj veb stranici kako bi poboljšao korisničko iskustvo i pružio najbolju moguću uslugu. Ukoliko nastavite da pretražujete veb lokaciju, slažete se sa našom upotrebom kolačića. Za detalje pogledajte našu politiku privatnosti.

Pacijenti na HD

Putovanja za pacijente na HD

Kada odlučite da krenete i kada budete znali gde želite da otputujete , razgovarajte sa svojim NephroCare timom. Oni će vam pomoći da uskladite sve u vezi sa turističkom dijalizom i pomoći će vam oko svih formalnosti. 

Šta god odlučite da posetite, lečenje mora da pokriva pružalac zdravstvenog osiguranja. Ako ostajete u svojoj zemlji, u pitanju je samo popunjavanje neophodnih obrazaca, pa nećete morati da brinete ni o čemu. NephroCare tim iz vašeg centra rado će vam dati savete.

Situacija je slična ako ste građanin Evrope koji putuje u okviru EU, iako možda bude nekih dodatnih formalnosti, npr. obrazaca za popunjavanje. NephroCare tim vam i u tome može pomoći.

Ako putujete dalje u inostranstvo, moraćete da proverite kod svog pružaoca usluga zdravstvene zaštite ili zdravstvenog osiguranja određenu proceduru za plaćanje i nadoknadu za zemlju koju želite da posetite.

Kada rešite te formalnosti, ništa vas više ne sprečava. Krenite i uživajte! Ako želite da proverite da li u blizini potencijalne destinacije postoji NephroCare centar, pogledajte naše dijalizne centre. 

Pronalaženje klinike

Krenimo!

  • Razgovarajte sa svojim NephroCare timom i izaberite pogodnu destinaciju.
  • Pitajte svog pružaoca usluga zdravstvene zaštite ili zdravstvenog osiguranja o nadoknadi.
  • Rezervišite ranije.
  • Opustite se – u dobrim ste rukama!