NephroCare koristi kolačiće na ovoj veb stranici kako bi poboljšao korisničko iskustvo i pružio najbolju moguću uslugu. Ukoliko nastavite da pretražujete veb lokaciju, slažete se sa našom upotrebom kolačića. Za detalje pogledajte našu politiku privatnosti.

Turistička dijaliza

Argentino, Čeština, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Italiano, Magyar, Polski, Português, Românesc, Schweiz, Slovenščina, Slovenský, South Africa, Svéd, Türkçe, Русский, United Kingdom, српски

To što imate dijalizu tri puta nedeljno ne znači kraj vaših putovanja u inostranstvo i na odmore. „Turistička dijaliza“ vam pruža mogućnost da posetite druge dijalizne centre zbog tretmana i omogućava vam da slobodno uživate u putovanjima

Dijalizni centri koje Fresenius Medical Care ima širom sveta daju mogućnost širokog izbora. Prema tome, bilo da putujete u inostranstvo ili po svojoj zemlji, možete nastaviti da uživate u aktivnom životu posećujući nova mesta ili se samo opustiti na suncu.

Svi dijalizni centri u NephroCare mreži opremljeni su prema sličnom standardu i nude iste nivoe kvaliteta. Izabravši centar Fresenius Medical Care izabrali ste mogućnost da dobijete NephroCare uslugu na koju ste navikli kod kuće. Tim za koordinaciju NephroCare turističke dijalize podržaće vas u komunikaciji sa odabranim centrom za turističku dijalizu i obezbediće da taj centar dobije sve potrebne informacije. Vi treba da mislite samo na svoj odmor i da uživate u njemu.

Povezane teme

Dijalizni centar

Pronađite Fresenius Medical Care dijalizni centar u svom okruženju