NephroCare koristi kolačiće na ovoj veb stranici kako bi poboljšao korisničko iskustvo i pružio najbolju moguću uslugu. Ukoliko nastavite da pretražujete veb lokaciju, slažete se sa našom upotrebom kolačića. Za detalje pogledajte našu politiku privatnosti.

Održivost

Fresenius Medical Care stalno razvija inovativne koncepte za održivu budućnost dok se fokusira na dokazan kvalitet u bubrežnoj terapiji.

Broj pacijenata na dijalizi stalno raste izazivajući održivost zdravstvenih sistema koji se brinu o njima. Pitanje je kako NephroCare može doprineti održivosti zdravstvene zaštite?

Mi stalno poboljšavamo medicinske rezultate uz efikasno korišćenje resursa. Iz tog razloga smo zaposlili holistički NephroCare sistem izvanrednosti. Ovaj holistički sistem je podrška za nadmašivanje rezultata nege pacijenata i sposobnost da replikujemo tu izvanrednost u bubrežnoj nezi gde god je to potrebno.

U svim NephroCare centrima za dijalizu težimo ka tome da radimo na ekološki prihvatljiv način da bismo smanjili opterećenje dijalize na okolinu. Od 2009. postigli smo ogromno ukupno smanjenje stvaranja otpada i potrošnje vode u NephroCare centrima.

Za više informacija pogledajte odeljak Odgovornost prema životnoj sredini.

Svesni smo svoje društvene odgovornosti prema zaposlenima, pacijentima, akcionarima i društvu u celini. Mi osnažujemo osoblje kroz radno okruženje puno saradnje, uključujući i zaposlene u organizacionom i radnom odlučivanju, omogućavajući stalni stručni i društveni razvoj.

Mi takođe radimo da bismo pružili odgovarajuću bubrežnu negu za svakog pacijenta korišćenjem naprednih tehnologija za omogućavanje najboljih terapija, dok odvajamo vreme i za slušanje onoga što pacijenti imaju da kažu, tumačeći njihove potrebe i radeći ono što je najbolje za njih – npr. radimo sve što možemo kako bi se maksimalno povećala njihova pogodnost za transplantaciju.

Povezane teme

Društvena odgovornost

Fresenius Medical Care je partner posvećen bubrežnoj nezi.