NephroCare koristi kolačiće na ovoj veb stranici kako bi poboljšao korisničko iskustvo i pružio najbolju moguću uslugu. Ukoliko nastavite da pretražujete veb lokaciju, slažete se sa našom upotrebom kolačića. Za detalje pogledajte našu politiku privatnosti.

O nama

Fresenius Medical Care – Tržišni lider iza kompanije NephroCare

Kao deo Fresenius grupe, Fresenius Medical Care je vodeći svetski snabdevač proizvodima i uslugama za pacijente sa hroničnom bubrežnom insuficijencijom.

Već više od 20 godina Fresenius Medical Care uspostavlja standarde u lečenju bubrežnih oboljenja, delujući na svim nivoima lečenja. Kao proizvođač kompletnog asortimana proizvoda za dijalizu, kao i pružalac usluga,

Fresenius Medical Care posvećen je poboljšanju života pacijenata, stvarajući budućnost vrednu življenja i pružajući najviši kvalitet najsavremenijeg lečenja bubrežnih bolesnika.

Fresenius Medical Care www.freseniusmedicalcare.com

NephroCare

NephroCare je deo kompanije Fresenius Medical Care zadužen za pružanje nege. Mi obezbeđujemo usluge u dijaliznim centrima u više od 35 zemalja širom Evrope, Bliskog Istoka, Afrike i Latinske Amerike.

Prvi centar otvoren je 1994. Danas Fresenius Medical Care obezbeđuje negu za više od 100.000 pacijenata u preko 980 dijaliznih centara, sa oko 13 miliona tretmana godišnje u više od 30 zemalja. Ovaj ogroman rast rezultat je velikog i trajnog ulaganja u najsavremenije centre i tehnologije.

NephroCare je opredeljen za savršenstvo i rezultat toga je sveobuhvatni poslovni model koji nas navodi da blisko sarađujemo sa zdravstvenim sistemima sa ciljem da se obezbedi pristupačna nega, sada i ubuduće, za maksimalni mogući broj pacijenata