NephroCare koristi kolačiće na ovoj veb stranici kako bi poboljšao korisničko iskustvo i pružio najbolju moguću uslugu. Ukoliko nastavite da pretražujete veb lokaciju, slažete se sa našom upotrebom kolačića. Za detalje pogledajte našu politiku privatnosti.

O nama

Fresenius SE

Fresenius je globalna grupacija za zdravstvenu negu koja pruža proizvode i usluge hemodijalize, obezbeđuje specijalne bolnice i medicinsku negu pacijenata kod kuće. Pored toga, Fresenius je usredsređen na bolničku delatnost, kao i na proizvodnju potrošnih materijala i pružanje usluga za bolnice i druge zdravstvene ustanove. Grupacija Fresenius Group sastoji se od četiri poslovne grupe, gde je svaka grupa odgovorna za svoje poslovne operacije širom sveta: Fresenius Medical Care, Fresenius Kabi, Fresenius Helios i Fresenius Vamed.

Fresenius SE www.fresenius.com

Fresenius Medical Care – Tržišni lider iza kompanije NephroCare

Preko 40 godina Fresenius Medical Care postavlja i podiže standarde u dijalizi, radeći na svim nivoima zdravstvene zaštite. Kao proizvođač celokupnog asortimana dijaliznih proizvoda i kao pružalac usluga dijalize u svojih preko 3.900 centara u preko 50 zemalja širom sveta, Fresenius Medical Care je u partnerskom odnosu sa zdravstvenim organizacijama sa ciljem da obezbedi opciju terapije po meri pacijenta za preko 330.000 pacijenata u celom svetu. Fresenius Medical Care je posvećen poboljšanju kvaliteta života pacijenata, kreiranju njihove bolje budućnosti i obezbeđivanju najvišeg kvaliteta najsavremenije dijalize.

Fresenius Medical Care www.freseniusmedicalcare.com

NephroCare

NephroCare je uslužni brend kompanije Fresenius Medical Care. Mi obezbeđujemo usluge u dijaliznim centrima u više od 30 zemalja širom Evrope, Bliskog Istoka, Afrike i Latinske Amerike.

Prvi centar otvoren je 1994. Danas Fresenius Medical Care obezbeđuje negu za više od 100.000 pacijenata u preko 980 dijaliznih centara, sa oko 13 miliona tretmana godišnje u više od 30 zemalja. Ovaj ogroman rast rezultat je velikog i trajnog ulaganja u najsavremenije centre i tehnologije.

NephroCare je opredeljen za savršenstvo i rezultat toga je sveobuhvatni poslovni model koji nas navodi da blisko sarađujemo sa zdravstvenim vlastima sa ciljem da se obezbedi pristupačna nega, sada i ubuduće, za maksimalni mogući broj pacijenata.

NephroCare ima više od 29.000 zaposlenih koji su posvećeni pružanju najvišeg mogućeg kvaliteta nege. Svesni smo obaveze da usavršavamo svoje zaposlene obezebeđivanjem najsavremenijeg radnog okruženja. Pri tome uključujemo svoje zaposlene u organizaciono i operativno donošenje odluka i omogućavamo kontinuirani profesionalni i socijalni razvoj.

Povezane teme

Specijalizovani stručnjaci

Posvećenost naših specijalizovanih stručnjaka ključ je za zdravlje pacijenata.

Integrisani sistem za kliničko upravljanje

Naš sistem za kliničko upravljanje omogućava nam da pružamo lečenje visokog kvaliteta i...

Briga o pacijentima

Sve što radimo u okviru NephroCare mreže usmereno je na obezbeđivanje boljeg kvaliteta života pacijentima.

Održivost

Fresenius Medical Care stalno razvija inovativne koncepte za održivu budućnost...

Fresenius Medical Care

Tržišni lider iza kompanije NephroCare

Preko 30 godina Fresenius Medical Care postavlja i podiže standarde u dijalizi, radeći na svim nivoima zdravstvene zaštite. Kao proizvođač celokupnog asortimana dijaliznih proizvoda i kao pružalac usluga dijalize u svojih preko 3.430 centara u preko 50 zemalja širom sveta, Fresenius Medical Care je u partnerskom odnosu sa zdravstvenim organizacijama sa ciljem da obezbedi opciju terapije po meri pacijenta za preko 294.000 pacijenata u celom svetu. Fresenius Medical Care je posvećen poboljšanju kvaliteta života pacijenata, kreiranju njihove bolje budućnosti i obezbeđivanju najvišeg kvaliteta najsavremenije dijalize.

Fresenius Medical Care

Evropa, Bliski Istok, Afrika i Latinska Amerika su područja u kojima Fresenius Medical Care pruža ove usluge pod nazivom NephroCare.

NephroCare

Uslužni brend kompanije Fresenius Medical Care

NephroCare je uslužni brend kompanije Fresenius Medical Care. Mi obezbeđujemo usluge u dijaliznim centrima u više od 30 zemalja širom Evrope, Bliskog Istoka, Afrike i Latinske Amerike.

NephroCare predstavlja jasno opredeljenje za savršeni kvalitet nege pacijenata. Naši napori fokusirani su na tri osnovna elementa:

Naši dijalizni centri

Prvi centar otvoren je 1994. Danas Fresenius Medical Care obezbeđuje negu za više od 91.000 pacijenata u preko 880 dijaliznih centara, sa oko 13 miliona tretmana godišnje u više od 30 zemalja. Ovaj ogroman rast rezultat je velikog i trajnog ulaganja u najsavremenije centre i tehnologije. Opšta primena strogih smernica o bezbednosti i kvalitetu poprima sve veći značaj sa povećanjem naše veličine i kapaciteta. Bezbednosni standardi i norme kvaliteta moraju da se primenjuju i konstantno prate u svim centrima, u skladu sa visokom standardima kvaliteta kompanije Fresenius Medical Care.

Naši zaposleni

NephroCare ima više od 22.000 zaposlenih koji su posvećeni pružanju najvišeg mogućeg kvaliteta nege. Svesni smo obaveze da usavršavamo svoje zaposlene obezebeđivanjem najsavremenijeg radnog okruženja. Pri tome uključujemo svoje zaposlene u organizaciono i operativno donošenje odluka i omogućavamo kontinuirani profesionalni i socijalni razvoj.

Naši pacijenti

Sve što radimo u kompaniji NephroCare ima za cilj da svojim pacijentima obezbedimo bolji kvalitet života. Fresenius Medical Care radi na tome da pruži odgovarajuću negu svakom pacijentu, koristeći savremene tehnologije koje omogućavaju najbolje terapije, pri tome provodeći vreme u slušanju pacijenata sa željom da razumemo njihove potrebe. Jedino tako možemo motivisati pacijente, preuzeti odgovornost i obezbediti visok kvalitet nege.

NephroCare je opredeljen za savršenstvo i rezultat toga je sveobuhvatni poslovni model koji nas navodi da blisko sarađujemo sa zdravstvenim vlastima sa ciljem da se obezbedi pristupačna nega, sada i ubuduće, za maksimalni mogući broj pacijenata.

Naša obaveza

NephroCare je način na koji Fresenius Medical Care brine o pacijentima

  • Mi smo deo kompanije Fresenius Medical Care posvećen nezi pacijenata
  • Mi obezbeđujemo trajno savršenstvo nege bubrežnih pacijenata.
  • Mi želimo partnerstvo sa Zdravstvenim vlastima zbog održivih i pristupačnih bubrežnih terapija da bismo savladali izazove današnjice i budućnosti.

 

Savršenost kojoj težimo izgrađena je na:

  • Međunarodnoj mreži dijaliznih centara projektovanih da pruže najveću bezbednost i blagostanje pacijenata
  • Posvećenosti i stučnosti naših specijalizovanih profesionalaca
  • Kompetentnoj upotrebi naprednih proizvoda i terapija kompanije Fresenius Medical Care, kao što su: terapijski sistem 5008 CorDiaX, dijalizatori CorDiaX, i drugi.
  • Kontinuiranom procesu unapređivanja potvrđenom kroz naš NephroCare „Excellence“ program, uključujući i za to namenjene instrumente kao što su: Balanced ScoreCard, EuCliD, CQMS* sa NephroCare smernicama i drugo.

*Clinic Quality Management System

Činjenice i brojke

U regionu Evrope, Bliskog Istoka, Afrike i Latinske Amerike:

Otvaranje prvog centra:1994
Dijaliznih centara:preko 860 centara
Pacijenata: skoro 88.000 pacijenata
Tretmana: više od 12.000.000 tretmana godišnje
Zaposlenih: preko 22.000
Zemalja: više od 30 zemalja

U Srbiji:

Otvaranje prvog centra:2008
Dijaliznih centara:5
Pacijenata: 230
Tretmana: oko 3000 mesečno
Zaposlenih: 82