NephroCare koristi kolačiće na ovoj veb stranici kako bi poboljšao korisničko iskustvo i pružio najbolju moguću uslugu. Ukoliko nastavite da pretražujete veb lokaciju, slažete se sa našom upotrebom kolačića. Za detalje pogledajte našu politiku privatnosti.

Izbor centra za dijalizu

Iako vaše opcije mogu da zavise od zdravstvenog osiguranja, postoji velika šansa da ćete moći da birate centar za dijalizu. Nisu svi centri isti. Tako da je od pomoći razumeti šta da tražite. Provodićete puno vremena u svom centru za dijalizu. To bi trebalo da je mesto gde se osećate bezbedno i prijatno. 

Postoje različiti izvori saveta kojima možete da se poslužite kada birate centar za dijalizu: 

  • Možete da pričate sa svojim nefrologom
  • Možete da uporedite pokazatelje kvaliteta centara za dijalizu u blizini
  • Možete da se raspitate kod NephroCare osoblja u obližnjem Fresenius Medical Care centru za dijalizu

Pronađite Fresenius Medical Care centar za dijalizu u svojoj blizini

Poseta pre odluke

Pre donošenja odluke posetite centar da biste upoznali osoblje, videli ustanovu i postavili pitanja. Svi koje upoznate kada posetite centar za dijalizu treba da se ophode prema vama dostojanstveno i sa poštovanjem. Pogledajte da li su usluge za korisnike i obrazovanje prioriteti. Treba sve da bude izvrsno baš pri svakoj poseti. 

Virtuelna klinika

Kontrolna lista

Ovu kontrolnu listu možete da koristite kada posećujete centre za dijalizu kako bi vam pomogla da napravite izbor koji vam odgovara. 

Odštampajte je ovde.