NephroCare koristi kolačiće na ovoj veb stranici kako bi poboljšao korisničko iskustvo i pružio najbolju moguću uslugu. Ukoliko nastavite da pretražujete veb lokaciju, slažete se sa našom upotrebom kolačića. Za detalje pogledajte našu politiku privatnosti.

Početak tretmana

Vaša prva dijaliza

Iščekivanje početka lečenja dijalizom može biti obeshrabrujuće.

U početku će vam sve biti novo. NephroCare osoblje će učiniti sve što je moguće kako bi vaše lečenje bilo što udobnije i uskoro ćete se osećati potpuno opušteno u centru za dijalizu. Takođe ćete primetiti da polako upoznajete kolege pacijente – mnogi često postanu dobri prijatelji. Konkretno, vi ćete biti u stalnom kontaktu sa osobljem za negu, koje će vam postati blisko i koje je uvek tu za pomoć i razgovor sa vama.

Vaš NephroCare tim zna da su otvorenost i međusobno poštovanje važni aspekti nege u dijalizi. Poenta je u timskom radu gde pacijenti imaju ulogu važnu koliko i osoblje koje se brine o njima.

Postoji nekoliko stvari koje treba razmotriti pre prvog tretmana, npr. šta obući i poneti u centar. Pronaći ćete i opis sesije hemodijalize, tako da znate što možete očekivati.