NephroCare koristi kolačiće na ovoj veb stranici kako bi poboljšao korisničko iskustvo i pružio najbolju moguću uslugu. Ukoliko nastavite da pretražujete veb lokaciju, slažete se sa našom upotrebom kolačića. Za detalje pogledajte našu politiku privatnosti.

NephroCare filozofija

Naš NephroCare pristup

Uz NephroCare, Fresenius Medical Care ima odgovornost da podrži zdravstvene sisteme sa inovativnim konceptima brige i pruži održivu i pristupačnu negu visokog kvaliteta za sve veći broj pacijenata sa hroničnom bolešću bubrega.

Brojna istraživanja dokazuju da upravljanje hroničnom bubrežnom insuficijencijom (HBI) značajno doprinosi tome da su pacijenti koji kreću na dijalizu zdraviji, čime se smanjuju troškovi za lečenje pacijenata sa hroničnom bolešću bubrega i poboljšava životni vek.

NephroCare filozofija jeste:

  • Ispuniti obavezu kompanije Fresenius Medical Care u stvaranju budućnosti vredne življenja za pacijente sa bolešću bubrega
  • Podržati prevenciju i usporiti napredovanje HBI
  • Obezbediti poboljšanu brigu o pacijentima sa bolešću bubrega na osnovu nacionalnih i međunarodnih smernica
  • Negovati blisku, transparentnu saradnju između nefrologa, bolnica, lekara, lekara opšte prakse, pružalaca usluga medicinske nege i pacijenata
  • Osnažiti pacijente sa hroničnom bolešću bubrega kako bi im pomogli da imaju bolje sutra, postavljajući NephroCare kao pouzdanog partnera

Specijalizovani stručnjaci

NephroCare specijalizovani stručnjaci znaju da kod terapije bubrežne zamene postoji mogo toga osim same dijalize i transplantacije. Obuka, obrazovanje i stalno osposobljavanje imaju direktan uticaj na kvalitet nege koja se pruža pacijentima.

Više informacija o NephroCare specijalizovanim stručnjacima

NephroCare sistem izvanrednosti

NephroCare je izričito posvećen postizanju izvanrednosti u bubrežnoj nezi. Naša vizija izvanrednosti sastoji se od veoma posvećenih specijalizovanih stručnjaka, naših proizvoda, terapija i napredne tehnologije, dopunjenih stalnim stručnim usavršavanjem i obrazovanjem.

NephroCare sistem izvanrednosti objedinjuje sve naše standarde kvaliteta i najbolje prakse iz različitih zemalja.

Ti standardi su ključni za kvalitet života pacijenta, zadovoljstvo zaposlenih i za našu posvećenost omogućavanju pristupačnih bubrežnih terapija za različite zdravstvene institucije.

Više informacija o NephroCare sistemu izvanrednosti

Multidisciplinarni centar za dijalizu

Centar za dijalizu vodi medicinski direktor specijalizovan za nefrologiju i glavna sestra, odgovorna za upravljanje medicinskim osobljem i osobljem za negu, tim redom. Svaka dijalizna smena je pod nadzorom lekara (osim u slučaju Jedinice za ograničenu negu (LCU)) I hemodijalizne medicinske sestre odgovorna je za 4–6 pacijenata, u zavisnosti od nivoa pomoći koji lokalni propisi zahtevaju. Medicinskim sestrama za bolesti bubrega pomažu bolničsri u zavisnosti od zahteva zemlje. U zavisnosti od veličine i lokacije, centar za dijalizu može imati dodatno administrativno i osoblje za tehničku podršku.

Multidisciplinarni mesečni sastanak (klinički pregled) organizuje i sprovodi medicinski direktor radi analiziranja sveukupnih rezultata i poboljšanja zdravstvenog stanja pojedinih pacijenata – takvi sastanci poboljšavaju komunikaciju i stvaraju zajedničku atmosferu kod tima za negu u centru za dijalizu.

Osim lečenja dijalizom NephroCare nudi i multidisciplinarnu podršku onim pacijentima na dijalizi koji zahtevaju izveštaj psihologa, dijetetičara ili socijalnog radnika.

Na regionalnom nivou grupom NephroCare centara upravlja regionalni menadžer i podržava je regionalni koordinator medicinskih sestara, odgovoran za obuku i podršku sestrinskom timu.

Virtuelna klinika

Povezane teme

Pronalaženje klinike

Pronađite Fresenius Medical Care centar za dijalizu u svojoj blizini.