NephroCare koristi kolačiće na ovoj veb stranici kako bi poboljšao korisničko iskustvo i pružio najbolju moguću uslugu. Ukoliko nastavite da pretražujete veb lokaciju, slažete se sa našom upotrebom kolačića. Za detalje pogledajte našu politiku privatnosti.

Specijalizovani stručnjaci

Specijalizovani stručnjaci

Kod terapije bubrežne zamene postoji mnogo toga osim same dijalize. Obuka, obrazovanje i stalno osposobljavanje zaposlenih imaju direktan uticaj na kvalitet nege koja se pruža pacijentima. U kliničkom okruženju, gde je tehnologija važna komponenta, zaposleni koji zapravo pružaju negu predstavljaju ljudsku i emotivnu vezu sa pacijentima i, kao takvi, vrlo su bitni za usklađivanje sa pacijentima i njihovo zdravlje. Produktivna mešavina neprekidnih programa obuke, istraživanja, događaja i učestvovanja na kongresima pomažu našem osoblju da bude u toku sa najnovijim dostignućima medicine, kao i sa organizacionim zahtevima i postupcima. Razvojem osoblja poboljšavamo kvalitet svojih usluga.

Obuka i obrazovanje

Preduslov za najbolje terapije je razumevanje i iskustvo potrebno za njihovu primenu na najefikasniji način.

Obuka

Maksimalno iskorišćavanje vrhunske tehnologije zahteva veliko znanje i iskustvo o njenoj primeni u praksi. Pored regulatornih zahteva za obuku imamo i veliko iskustvo u najmodernijim metodama obuke. Naše kombinovano iskustvo iz bezbroj regionalnih radionica za obuku obezbeđuje da događaji budu osmišljeni na način tako da su relevantni za situacije iz svakodnevne prakse.

Obrazovanje

Za svakog stručnjaka za dijalizu obavezno je da bude u toku sa najnovijim dešavanjima u dijaliznoj nezi. Naši lekari i medicinske sestre svake godine učestvuju na lokalnim i međunarodnim događajima. Osim direktne obuke za nove tehnologije i aplikacije, ti događaji služe i kao neprocenjiv forum za razmenu ideja i iskustava sa drugim stručnjacima za dijalizu.