NephroCare koristi kolačiće na ovoj veb stranici kako bi poboljšao korisničko iskustvo i pružio najbolju moguću uslugu. Ukoliko nastavite da pretražujete veb lokaciju, slažete se sa našom upotrebom kolačića. Za detalje pogledajte našu politiku privatnosti.

Specijalizovani stručnjaci

Savesni i vredni, NephroCare medicinske sestre i lekari visoko su edukovani kako bi obezbedili najbolji mogući standard brige.

Obuka i obrazovanje pruženi našim zaposlenima imaju direktan uticaj na kvalitet brige koju vam pružaju. Zato se zalažemo za podršku i napredovanje osoblja.

Mešavina neprekidnih programa obuke, istraživanja, događaja i učestvovanja na konferencijama pomažu našim specijalizovanim stručnjacima da budu u toku sa najnovijim dostignućima medicine, kao i sa organizacionim zahtevima i postupcima.

Programi obuke imaju razne oblike, od sesija u učionici do obuka tokom rada, e-učenja i kurseva na mreži, a sve to sa ciljem neprekidnog poboljšanja stručnosti zaposlenih. Samo kroz dobro obučene i obrazovane specijalizovane stručnjake možemo osigurati da pacijenti imaju negu najboljeg mogućeg kvaliteta.