NephroCare koristi kolačiće na ovoj veb stranici kako bi poboljšao korisničko iskustvo i pružio najbolju moguću uslugu. Ukoliko nastavite da pretražujete veb lokaciju, slažete se sa našom upotrebom kolačića. Za detalje pogledajte našu politiku privatnosti.

NephroCare akademija

Edukacija kliničkog osoblja NephroCare

NephroCare akademija je osnovana u svrhu pružanja podrške lekarima, medicinskim sestrama, menadžerima klinika i nekliničkom osoblju putem velikog broja modaliteta i tema za učenje, što će im omogućiti da kroz svoje radno angažovanje pacijentima ponude najkvalitetniju negu.

Da bi uspešno završili kurs i dobili bodove, zaposlene kompanije NephroCare mora da upiše nadležni menadžer za edukaciju.

NephroCare nudi akreditovanu obuku lekara

„Kontrolisanje krvnog pritiska kod hronične bolesti bubrega (HBB)” je naziv prvog edukativnog kursa kojeg je akreditovao Evropski akreditacioni savet za kontinuiranu medicinsku edukaciju (EACCME), Institucija UEMS-a (Evropske unije medicinskih specijalista) u Briselu. Pošto prođu kroz sve module e-učenja, lekari kompanije NephroCare dobiće 7 bodova u okviru Kontinuirane medicinske edukacija (KME).

Ovaj kurs je deo NephroCare akademije, našeg sveobuhvatnog obrazovnog pristupa za kliničko osoblje kompanije NephroCare.

Medicinska edukacija kao važno oruđe za optimizaciju nege pacijenata

Pored toga, stav kompanije NephroCare je da će program stalnog obrazovanja i obuke, koji je uspostavljen u skladu sa međunarodnim smernicama lečenja i visokim standardima lečenja kompanije NephroCare, doprineti daljem unapređenju medicinskog učinka na klinikama. Na kraju će to rezultovati daljim unapređenjem nege pacijenata, što je ključna ambicija kompanije NephroCare.

Dr Stefano Stuard, šef tima za kliničko i terapeutsko upravljanje pri centru za izvrsnost i glavni autor kursa kaže: „Ovo je veoma važan korak za nas i veoma smo zadovoljni što sada možemo da pružimo podršku lekarima na ovaj način.”